SNABB PANERAD FISK
Recept för 2 personer
Tips: För att minska tillagningstiden kan du innan du kokar potatisarna halvera dem, då tar det inte lika lång tid innan de är genomkokta!
Tillagningsid: 15-20 min
Du behöver:
200 g skinn och benfri fiskfilé
1/2 ägg
1/2 dl polentagryn/sesamfrön/vetemjöl/valmofrön
salt peppar
citronpeppar
potatis efter valfri mängd
Serveringsförslag: Servera gärna med några färska citronklyftor, en sallad och en god röra ex: guaccamole.
- Börja med att koka upp potatisen, när den har kokat upp kan du sänka värmen och låta den koka under lock
- Skär fisken i önskvärda bitar, vänd sedan fisken i ett vispat ägg och sedan i grynen/fröna. Krydda med salt och peppar eventuellt citronpeppar.
- Stek fisken i en het panna i lite olja på c:a 2 min/varje sida, kolla så att fisken är genomstekt innan servering
